26 Ocak 2012 Perşembe

Zamanın Külleri


Ouyang Feng Leslie Cheung eski Çin’de bir çölün ortasında yaşamakta ve çeşitli kılıç ustalarına aracılık yapmaktadır. Kılıç ustalarından biri olan Huang Yaoşi Tony Leung içenin geçmişi unutmasına yol açan sihirli bir şarap bulmuştur. Bir başka sefer, Huang, Murong Yin’yla Brigitte Lin tanışır ve sarhoşken Murong’un kız kardeşi Yang’la evlenmeye söz verir. Huang kızı terk edince, Murong Yin onu öldürmesi için Ouyang’ı tutar. Ama öte yandan, Murong Yang, Ouyang’dan Huang’ı korumasını ister.
Gösterim Tarihi : 17 Eylül 1994
Yapım : 1994
Oyuncular : Leslie Cheung, Brigitte Lin Ching-hsia, Tony Leung Chiu Wai

Territories


Kanada’dan Amerika’ya dönen beş arkadaş, ülke sınırına yakın bir noktada iki gümrük memuru tarafından kimlik kontrolü için durdurulur. Bavullarında esrar bulunan yolcular için işler giderek kötüleşecek ve olaylar çığırından çıkacaktır.
Gösterim Tarihi : Eylül 2010
Yapım : 2010
Oyuncular : Cristina Rosato, Nicole Leroux, Michael Mando, Alex Weiner, Lena Kleine, Caroline Redekopp, Roc LaFortune, Stephen Shellen, Sean Devine

Dev Yaratık sinema film izle


Küresel bir felaket,Nevada dağlarında uyuyan tarih öncesi devasa bir yaratığı uykusundan uyandırır. Bu uyandırma, muhteşem bir yapıtın başlangıcıdır.
Gösterim Tarihi : 15 Ocak 2011
Yapım : 2011
Oyuncular : Cindy Busby, Jessica Parker Kennedy, Ty Olsson, James Kirk, Marsha Regis, Shaw Madson, Nana Dek, Michael Adamthwaite, Nick Ouellette, Pascale Hutton, Gary Chalk, Ed Quinn

25 Ocak 2012 Çarşamba

Avatar sinema film izle


Yönetmen: James Cameron Senaryo: James Cameron Yapımcı: James Cameron , Colin Wilson , Josh Mclaglen , Jon Landau Görüntü Yönetmeni: Mauro Fiore Görüntü Yönetmeni: James Horner Dağıtım: Tiglon Süre: 2 saat 46 dk Gösterim Tarihi: 18 Aralık 2009 (Türkiye) Konusu Yakın gelecekte Pandora adında yeni keşfedilmiş bir gezegen vardır. Bulunan bu gezegende elementlerden biri çok miktarda bulunmaktadır. Fakat asıl problem, gezegen halkının madenciliğe izin vermemesidir. En büyük tehdit, 3 metrelik ırklarına Na'vi adı verilen yaratıklardır. Bilimadamları, kendi Na'vi görünümlü yaratıklarını yapacak bir yol bulurlar (Na'vi ve insan DNA melezi). İnsanlar ve bilimadamları boş Na'vi bedenlerini kullanarak Pandora'ya gitmek ve Na'viler'e savaşmadan yaklaşmak istemektedirler. Weaver, Avatar projesinin liderini oynamaktadır ve amacı Na'vi'ler ile barışçıl yollardan temas kurmaktır. Worthington ise felçli, ancak hala savaşçı bir kalbi olan gaziyi oynamaktadır. Bu nedenle bu proje onun kullanamadığı vücuduna kavuşması için mükemmel bir ortam yaratmaktadır.
Yapım : 2009 ~ ABD Tür: 3 Boyutlu , A
Oyuncular : Michelle Rodriguez , Giovanni Ribisi , Sam Worthington , Zoe Saldana , Sigourney Weaver

Kumsal sinema film izle


Gerçek olan bir şeyleri bulma isteği ya da gerçek insanlara ulaşma çabası genç bir Amerikalı gezgin olan Richard’ı Thailand’a kadar sürüklemişti. Aklında tüm bu teknolojik çılgınlıktan uzaklaşmaktan başka bir şey yoktur. Bangkok’ta ucuz bir otelde bir Fransız çiftle tanışır. Aynı oteldeki bir başka yabancı ise Daffy adındaki ilginç bir adamdır. O da hayatı boyunca bir gezgin olarak yaşamış ve dünya üzerinde hiç kimsenin dokunmadığı bir sahilin varlığına inanmıştır. Gerçek bir cennet olarak anlattığı bu sahilin yerini ise yalnızca kendisinin bildiğini söyler.
Gösterim Tarihi : 24 Mart 2000
Yapım : 1999
Oyuncular : Leonardo DiCaprio, Daniel York ve Patcharawan Patarakijjanon

Kareteci Kız 2009 Tr. Dublaj sinema film izle

Orjinal Adi : High Kick Girl 
Yapım Yılı /Dil : 2009 / Tr.Dublaj 
Tür : Aksiyon, Gerilim, Macera 
Ülke : Hon Kong 
Oyuncular : Rina Takeda, Akihito Yagi, Aya Sugiyama, Fuyuhiko Nishi, Hisae Watanabe 
Filmin Konusu : Rina Takeda şirinmi şirin liseli bir kızdır ama onun hakındakiler bunla sınırlı degildir o tam bir karate ustasıdır, çok yüksek derceleri ve çokta yetenekli bir kızdır. Karanlık güçler varlıklarını iyice öne sürmektedir. Rina Takeda hazır degildir ancak ustası onlarla savaşacak kadar yeteneklerini iyice geliştirmesine yardım eder . Rina Takeda daha 17 yaşındadır ve özel yetenekli savaşçıların bulundugu bir grup’la karşı karşıya kalır.
http://www.sinemafilmizlet.net/kareteci-kiz-2009-tr-dublaj-sinema-film-izle.html

Kan Kardeşler Türkçe Dublaj sinema film izle

Orjinal Adi : Blood Brothers 
Yapım Yılı /Dil : 2007 / Türkçe Dublaj 
Tür : Aksiyon, Dram, Romantik, 
Ülke : Çin, Hongkong 
Oyuncular : Daniel Wu, Qi Shu, Greg Aldana, Adrian Boykin, Reuben Dodds, Xiaolu Li, Angie Silver, Tony Yang, Ye Liu, Ceasare Willis, 
Filmin Konusu : 1930 ların dejenere, suç ve uyuşturucu ticareti başkenti Şangay?ın dumanlı caddelerinde dolaşan ”kan kardeşler”, yaşlarına rağmen masumiyetlerini kaybetmemiş fakat kendilerine daha iyi bir yaşam kurma hırsıyla suç bataklığına dalmaktan çekinmeyen üç arkadaşın öyküsü etrafında gelişiyor. Üç arkadaş, yeraltı dünyasına daha derinden bağlandıkça yolları kaçınılmaz olarak ayrılır. bir zaman sonra, aralarındaki kankardeşlik yemini de onları birbirlerini düşman olarak görmekten alıkoyamayacaktır.
http://www.sinemafilmizlet.net/kan-kardesler-turkce-dublaj-sinema-film-izle.html

Beşikten Mezara Türkçe Dublaj sinema film izle

Filimin Konusu : Los Angeles şehrinin en azılı hırsızlık şebekesinin başındaki isim olan Tony Fate (Fait), çetesiyle birlikte paha biçilemeyen elmasları çalmaya kalktığında hiç alışık olmadıkları bir durumla karşılaşır: Karşılarına her zaman olduğu gibi L.A. polisi değil, Taiwanlı bir hükümet ajanı olan Su çıkmıştır. Aslında Su’nun peşinde olduğu kişi Fate değil, uluslararası azılı bir suçlu olan Ling’dir. Ling peşine düştüğü elmasları Fait’den alabilmek için, onun hayatta en çok değer verdiği varlık olan kızını kaçırır. Fait de çaresiz, eski ortağı olduğu için Ling’i en iyi tanıyan kişiyle, ajan Su ile işbirliği yapmak zorunda kalır. Böylece dünyada en son ortaklık yapacak iki insan güçlerini birleştirmek zorunda kalır.
http://www.sinemafilmizlet.net/besikten-mezara-turkce-dublaj-sinema-film-izle.html

Hücre 211 sinema film izle

Filimin Konusu : Juan gardiyan olmak üzeredir. İşe bir gün erken gelir. İki meslektaşı ona hapishaneyi gezdirirken, birdenbire tavandan düşen bir parçanın çarpmasıyla bayılır. Gardiyanlar onu ayıltmak için 211 numaralı boş hücreye götürür. Juan bilinci kapalı halde hücrede yatarken hapishanede bir ayaklanma patlak verir. Ayıldığında güç bir durumla karşı karşıyadır: Hayatta kalmak için mahkûm rolü oynamak zorundadır.
http://www.sinemafilmizlet.net/hucre-211-sinema-film-izle.html

Güçlüler Bölgesi sinema film izle

Yapım:1997 – ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Polisiye, Suç,
Süre:101 dakika
Yönetmen:James Mangold,
Oyuncular:Robert De Niro, Sylvester Stallone, Robert Patrick, Ray Liotta, Harvey Keitel, Method Man, Michael Rapaport, Annabella Sciorra, Peter Berg, Cathy Moriarty, Noah Emmerich, Janeane Garofalo, Edie Falco, Malik Yoba, Frank Vincent, Carly Fordham, Anthony Citro, Arthur J. Nascarella, John Spencer,
Senaryo:James Mangold,
Senaryo (Kitap):
Yapımcı:Cathy Konrad, Cary Woods, Ezra Swerdlow,
Konusu: Küçük bir kasabada geçen bu filmde Freddy o kasabanın şefidir. Kendisi polis olmayı çok istemiştir fakat sağ kulağı sağır olduğu için ancak şef olabilmiştir.Bu kasabada oldukca kalabalık bir polis ekibi vardır o yüzden huzur fazladır herşey yolundadır insanlar rahattır.Birgun Murray isimli bir genç polis evine doğru giderken 2 genç görür ve onları takibe alır gençler onu görünce Murraya silah doğrultur bu durumdada genç polis onları öldürür. Cesetlere bakılırken genç çocukların yanında silah bulunmayınca Murray zan altında kalıp suçlu pozisyonuna düşecektir ve kasabayı yönetim altında tutan polis Ron ise olayı örtpas edip kapatmaya çalışacaktır. Freddy i Moe adında birisi ziyaret edecek bu kişi iç ilişkilerden sorumlu bir elemandır ve Freddy den yardım isteyecektir.
http://www.sinemafilmizlet.net/gucluler-bolgesi-sinema-film-izle.html

İntikamın Bedeli sinema film izle

IMDB Puanı: 6.1/10
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim
Yönetmen: Roger Donaldson
Senaryo: Todd Hickey, Robert Tannen
Oyuncular: Nicolas Cage, January Jones,
Guy Pearce, Jennifer Carpenter
Süre: 1 saat 45dakika
Konusu: Laura ve Will Gerard evlilikleri yolunda giden mutlu bir çifttir.Laura seçkin muzisyenler arasında parmakla gösterilirken Will ise kendi halinde mesleğini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan ingilice öğretmenidir.Laura bir aksam provasından çıktığı sırada korkunç bir saldırı yaşar hastaneye kaldırılan Laurayı Will hemen yanında beklemektedir karısı cinsel saldırıya uğramıştır ve ne yapacağını bilemeyecek kadar kendini kaybetmiştir.O gece yanında şık giyimli bir bey yanaşır ve Will e bu olayın intikamının en adilce yerine getirmek isteyip istemediğini soracaktır.Ardından ise Will bunun bedeli için büyük bir gerilime göğüs germek zorunda kalacaktır.
http://www.sinemafilmizlet.net/intikamin-bedeli-sinema-film-izle.html

Şey The Thing sinema film izle


Süre: 1 saat 43dk Antarktika'da araştırma yapmakta olan Kate ile Dr. Sander Halvorson araştırmış oldukları gizem dolu bir gemi yüzünden fikir ayrılığı yaşarlar.Dr. Sander üste bekleyip araştırmalarını sürdürecek Kate ile sevgilisi ise bulmuş oldukları dünya dışı yaşam kalıntılarının peşine düşeceklerdir. Buldukları bu garip yaşam onlara tahmin ettiklerinden çok daha fazla sır ile gelecektir.
Oyuncular : Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Ulrich Thomsen

X Man First Class X Man Birinci Sınıf sinema film izle


Jennifer Lawrence, Michael Fassbender Müzik: Henry Jackman Süre: 2 saat 12 dk Charles Xavier (James McAvoy), ortaokula yeni başlamıştır. 1962 yıllarında, bir takıma üye olan Charles, arkadaşlarıyla birlikte insanlara iyi işler yapmayı öğrenir. Arkadaşlarından biri gücünü insanlara karşı zamanla kötü olarak kullanmaya başlayacak ve Carlesin 1 numaralı düşmanı olucaktır. X-Men serisinin geçmişe dönük gizemleri kaldıran bu film imbd baş sıralara yükselmeye başladı şimdiden. bu filmi sizlere film izle olarak sunuyoruz. iyi seyirler. yorum yapmayı unutmayın.
Oyuncular : James McAvoy, Kevin Bacon,

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2


Yönetmen:David Yates,Oyuncular:Emma Watson,Helena Bonham Carter,Daniel Radcliffe,Rupert Grint,Gary Oldman,Alan Rickman,Ralph Fiennes,Bonnie Wright,Evanna Lynch,Tom Felton,John Hurt,Michael Gambon,Jamie Campbell Konusu: Harry Poter için herşeybu son finale kalmıştır.Hayatındaki herşey ipin ucundadır sınavı oldukça ağırdır.İyiyle kötü son kez bir araya gelecektir bu hesaplaşma zamanı Lord Voldermorta Harry çok hızlı yaklaştıracaktır.İkisinin arasındaki bu macera dolu savaş büyücülük dunyasınıda tamamen sarsacaktır.Harry artık en büyük fedakarlığını yapmak zorundadır.Ve herşeyi sona erdirmelidir.
http://www.sinemafilmizlet.net/harry-potter-ve-olum-yadigarlari-bolum-2.html

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1

Tür: 3 Boyutlu, Aksiyon ,Casusluk, Fantastik, Gençlik ,Gerilim, Gizem, Macera
Oyuncular: Emma Watson, Helena Bonham Carter, Daniel Radcliffe ,Rupert Grint, Alan Rickman
Seslendirenler: Toby Jones, Simon McBurney
Yönetmen: David Yates
Senaryo: J.K. Rowling, Steve Kloves
Senaryo (Kitap): J.K. Rowling
Yapımcı: David Heyman, David Barron
Görüntü Yönetmeni: Eduardo Serra
Görüntü Yönetmeni: Alexandre Desplat
Dağıtım: Warner Bros
Gösterim Tarihi: 17 Kasım 2010 (Türkiye) Konusu:Bir neslin sinema olayı, fantastik fenomeni…Söz konusu üç sihirli nesne: Mürver asa, diriltme taşı ve görülmezlik pelerini.Ama bu sefer asa kayıp, Harrytek sağ kalan ve pelerinde onun pelerini…Sırlar keşfedilmeyi beklerken tabukelime söylenmiş, büyüler kırılmış, artık sihir düzeni kaybolmuştur.İyilerin ve kötülerin savaşı soluksuz devam ediyor. Harry nin uğruna yaşaması gereken tek bir amacı ve bunun karşısında duran kötülüğün en büyük yanılgısı;sonsuzluk kimindir?İyi seyirler..
http://www.sinemafilmizlet.net/harry-potter-ve-olum-yadigarlari-bolum-1.html

Ejderlerin Dünyası sinema film izle

Orjinal Adi : The Last Dragon 
Yapım Yılı /Dil : 2004 / Tr.Altyazılı 
Tür : Belgesel, Bilim Kurgu, Fantastik 
Ülke : ABD 
Oyuncular : Aidan Woodward, Tom Chadbon, Paul Hilton, Katrine Bach, Hamish Macleod, Niccolo Cioni 
Filmin Konusu : Ateş püsküren yaratıklar varolsalardı dünya, ne hâlde olurdu? Bir ejderi, içinden dışına görebileceğiniz, uçabilme ve ateş püskürtebilme yeteneklerini keşfedebileceğiniz bir yolculuk.
http://www.sinemafilmizlet.net/ejderlerin-dunyasi-sinema-film-izle.html

Yeşil Fener Türkçe Dublaj izle

Green Lantern (Yeşil Fener) 2011 ABD
IMDB Puanı: 6.1/10
Tür: Aksiyon, Fantastik, Suç
Yönetmen: Martin Campbell
Oyuncular: Ryan Reynolds, Blake Lively,
Tim Robbins, Mark Strong,
Peter Sarsgaard, Angela Bassett
Müzik: Joints Jumpin’ ,Jay Weigel
Süre: 1 saat 44 dk
Evrenin barışını korumak için savaşan bir birliğin üyesi olan Hal Jordan / Green Lantern (Ryan Reynolds), büyük güçlere sahip bir yüzüğün peşindedir. Yüzüğü taktığında herkesten üstün olabilen Hal, evrenin koruması görevinden bile vazgeçecek kadar bu yüzüğe bağımlı hale gelmiştir…
http://www.sinemafilmizlet.net/yesil-fener-turkce-dublaj-izle.html

Akıl Oyunları sinema film izle


Puanı : 9.1
Sinemalar Puanı : 8.9
IMDB Puanı : 8.0
Yapım : 2001 – ABD
Tür : Aile, Biyografi, Dram, Gizem, Psikolojik
Oyuncu Kadrosu : Russell Crowe, Jennifer Connelly, Paul Bettany, Ed Harris, Josh Lucas, Christopher Plummer, Adam Goldberg, Vivien Cardone, Judd Hirsch, Austin Pendleton, Tanya Clarke, Anthony Rapp, Victor Steinbach, Jason Gray-stanford, Josh Pais, Jillie Simon 
Filmin Özeti: John Forbes Nash Jr., genç yaşında geliştirdiği kuramlarla matematik dünyasının bir numaralı ismi haline gelir. Fakat kısa süre içerisinde bencilliği ve kendine olan aşırı güveni sonucunda oluşan kişisel problemleri ile baş edemez duruma düşer. Dahilik ile delilik arasındaki ince çizgide, delilik tarafına doğru sürüklenir. Uzun süre şizofreni ile mücadele eden matematikçi, yıllar sonra adeta yeniden doğarak Nobel ödülünü almayı başarır. Bu filmi sitemizde hd kalitesinde ve kesintisiz izleyebilirsiniz, iyi seyirler diler filmi izledikten sonra değerli yorumlarınızı bekleriz.

Sharpay’in Göz Alıcı Macerası sinema film izle


Puanı : 6.3
Sinemalar Puanı : 6.1
IMDB Puanı :
Yapım : 2011 – ABD
Tür : Aile, Dram, Komedi, Macera, Müzikal, Gençlik
Oyuncu Kadrosu : Ashley Tisdale, Austin Robert Butler, Cameron Goodman, Jessica Tuck, Bradley Steven Perry, Jack Plotnick, Sarah Slywchuk, Lauren Collins, Jorge Molina, Kyle Buchanan, Okiki Kendall, Shawn Byfield, Alec Mapa, Alessandra Cannito, Pat Mastroianni, Mya Michaels 
Filmin Özeti: High School Musical’in yapımcılarından bütün ailenin keyifle izleyebileceği yepyeni bir film.
Başrolünü Ashley Tisdale’in üstlendiği Sharpay’ın göz alıcı macerasında kahramanımızın New York’ta köpeği ile birlikte bir yapımcı tarafından keşfedilmesiyle hayatları bambaşka bir hal alıyor.
Köpeği Kontes’le şaşalı ve harika adım attıkları bu dünyada onları bekleyen hiç hoş olmayan bir süpriz vardır: entrikacı Broadway yıldızı…
Zaten hep böyle olmuyor mu bir seriden veya diziden herkesin çok sevdiği bir karakter sıyrılıp çıkmıyor mu?
Özellikle kız çocukların High School Musical zamanlarında hayran oldukları tek kişi Sharpey oldu. Şimdi ise tek başına film yıldızı… Bu filmi sitemizde hd kalitesinde ve kesintisiz izleyebilirsiniz, iyi seyirler diler filmi izledikten sonra değerli yorumlarınızı bekleriz.

Limonata Ağzı 2 sinema film izle

Sinemalar Puanı : 6.1
IMDB Puanı : 6.9
Yapım : 2012 – ABD
Tür : Aile, Dans, Komedi, Müzikal, Gençlik
Oyuncu Kadrosu : Bridgit Mendler, Christopher McDonald, Tisha Campbell, Adam Hicks, Hayley Kiyoko, Chris Brochu, Blake Michael, Ariana Smythe, Nick Roux, Caitlin Ribbans, Aimee Dale, Tisha Campbell-, Bob Jesser, Naomi Scott, Elise Eberle, Tisha Campbell-martin, Shishir Kurup 
Filmin Özeti: Kendine inanmak, hayallerini izlemek, ailenin önemi ve kendine karşı dürüst olmak temalı ‘Lemonade Mouth’da 5 öğrencinin müzikle kendilerini bulmaları ve jenerasyonlarının sesi haline gelmeleri anlatılıyor. Bu filmi sitemizde hd kalitesinde ve kesintisiz izleyebilirsiniz, iyi seyirler diler filmi izledikten sonra değerli yorumlarınızı bekleriz.
http://www.sinemafilmizlet.net/limonata-agzi-2-sinema-film-izle.html

Justin Bieber: Never Say Never sinema film izle

Puanı : 5.0
Sinemalar Puanı : 4.5
IMDB Puanı : 1.4
Yapım : 2011 – ABD
Tür :
3 Boyutlu, Aile, Belgesel, Biyografi, Dans, Müzikal, Gençlik
Oyuncu Kadrosu : Miley Cyrus, Jaden Smith, Justin Bieber, Usher Raymond, Ludacris, Allison Kaye, Ryan Good, Carin Morris, Scrappy Stassen, Kenny Hamilton, Diane Dale, Nathan Morris, Bruce Dale, Shawn Stockman, Wanya Morris, Sean Kingston, Scooter Braun 
Filmin Özeti: Belgesel türündeki filmde, şöhret basamaklarını hızlı tırmanan genç şarkıcı Justin Bieber’in 2010 konser turnesinden bölümler yer alıyor. Bu filmi sitemizde hd kalitesinde ve kesintisiz izleyebilirsiniz, iyi seyirler diler filmi izledikten sonra değerli yorumlarınızı bekleriz.